emmylaursen!

Identitetskris light

Hej på er! Det var ett tag sedan nu, minst sagt. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, men tankarna har varit på lite andra ställen så att prioritera datorn har inte hänt. Det har väl hänt en hel del på den dryga månaden som jag har varit "borta". Viktigast av allt är att Geofs ben (det som var så svullet) blev snabbt mycket bättre och han är nu i full träning. Det hade blivit en sårskorpa som drog åt huden i kring, vilket gjorde att de blev en svullnad och att han hade ont vid belastning. Så tacksam återigen för Rättviks veterinärklinik som tog emot oss med kort varsel och med världens bästa personal samt service. Har alltid åkt dit och kommer fortsätta med det. Veterinärerna är en viktig del till framgång.

Utöver det så jobbar jag för fullt nu och går på schema fram tills jul. Det blir nog förmodligen förlängt till februari, sen får vi se lite vad som händer. Tävlingsåret 2019 kommer vara väldigt intensivt redan från start, men med bra planering löser sig allt har jag lärt mig. Stokes tränas som vanligt och han är pigg och glad precis som han alltid varit. Nu har jag hjälp av en annan tjej som rider Stokes någon dag i veckan, samt ska börja träna med han. Roligt att se att han kan lära och ge självförtroende till andra, precis som han gav mig.

Men, anledningen till min lilla paus härifrån är väl för att jag har haft en liten identitetskris om man ska uttrycka sig så. Tankarna om vad jag vill göra i framtiden och vad jag skulle vilja jobba med har tagit över och ibland svänger det från dag till dag. Har väl varit ganska kluven inombords om hur jag ska göra, men nu har jag bestämt mig. Sen har jag haft en liten dip i självförtroendet när det gäller hoppningen, tycker inte alls jag rider som vanligt eller med samma känsla. Vi har tränat på längre höjder nu på slutet så jag tycker jag börjar hitta tillbaka, men det kan ju inte gå perfekt hela tiden. 

Hästarna mår bra, jag mår bra, det är snart jul = lite ledigt och umgås med vänner och familj. Bara massa bra att se fram mot  

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas