emmylaursen!

Understimulerad

Dagarna knatar på och det märks på Geof att det inte är tävlingssäsong nu. Han blir alltid lite stark och har lite för mycket energi över då. Jag red i 50 minuter idag och trodde jag skulle ha en något tröttare häst, men icke. Han blev bara svettig.. Han gick dressyr i måndags och man märker verkligen att han får ut alldeles för lite energi om dagarna, för så länge man styrker honom medhårs går allting jättebra. Så fort man däremot kräver lite mer så blir han antigen stark eller spänner sig. Bara han blir av med all överskottsenergi och kommer till riktigt arbete igen så kommer det bli riktigt bra. Jag vet ju hur han var och kan vara.

Stokes jobbar på som vanligt och Ronja hjälper mig att rida honom. Det är så roligt att se att de två kommer så bra överens! Stokes visar verkligen att han är en riktig gentleman och visar (oftast) upp sin bästa sida.

Utöver allt som händer med hästarna så jobbar jag på som vanligt och på söndag är det julmarknad vid gruvan i Falun. Lite roligt är att den kransen som hänger på vår ytterdörr nu har då hängt där i ett år.. Med andra ord- det är dags för en ny.. ;) Jag beställde även hem ett nytt träns till Geof på black friday som jag hämtade ut här i dagarna. Det är ett remontträns från Dy'on som är sååå fint!! 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas