emmylaursen!

Här har allt stått still

Hej på er! Efter lite om och men så loggade jag in här och provade att ladda upp lite bilder- vilket äntligen fungerade. Det blev så tråkigt att skriva om sina dagar när man inte kunde visa i bild också, så då tappade man motivationen helt. Hur som helst så har det hänt en hel del under den tiden som jag inte har skrivit här. Geof kom in med ett bakben som var lika tjockt som en trädstam, vilket nu har blivit bra igen (förra veckan) och vi tränar på som vanligt. Stokes går också som vanligt och han har verkligen imponerat på de senaste träningarna. Det är så roligt när han och jag gör framsteg, trots hans ålder.

Geof gick hoppträning både i lördags och idag. I lördags var vi i Bjursås och det var verkligen nyttigt att få komma till ett större ridhus. Mycket som kommer fram då, bland annat att jag måste öva på att hålla honom rak och inte att han böjer sig hur som helst. Idag gick han klockrent när jag väl red som jag skulle. Han kanske inte har den bästa tekniken alla dagar i veckan, men han är en sån arbetsvillig individ och framförallt så har han blivit så lugn. Det är så roligt verkligen att kunna rida den hästen och utvecklas tillsammans.

Imorgon så ska jag försöka ta det lite lugnt tänkte jag då det har varit stressigt och mycket att göra de senaste dagarna. Jobbat 7-16, äta, motionera båda hästarna, duscha och försöka somna någorlunda fort så man får några timmars sömn. Lättare sagt än gjort. Godnatt!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas