emmylaursen!

Blir så less

ÅH... Ingenting händer med denna bloggportalen, den är verkligen kass känner jag stundtals. Det tar flera veckor för dom att fixa problem och det är verkligen tråkigt när man inte kan ladda upp bilder här. 

Hur som helst så har denna veckan börjat väldigt bra. Klockan ringde vid sju imorse, inte av någon speciell anledning egentligen men jag tycker om att gå upp lite tidigare ändå för att inte tappa det tills de dagarna man ska gå upp till jobbet. Det är så lätt när man inte ska jobba en dag att man sover länge och då blir det lite kämpigt att gå upp till jobbet dagen därpå. Geof var lite varm i höger fram idag, inte allvarligt men longerade honom och såg att det tog emot lite. Pysslade om honom lite extra och hoppas att det lägger sig snabbt. Först tänkte jag att det kunde ha att göra med skoningen som va i fredags, men jag red i lördags och kände inget då. Vi får avvakta och se.

Runt lunch blev det en vända på stan. Var till banken och fixade mobilt Bank-ID till min nya telefon och sen även in på Telia för att köpa ett skal + skyddsglas. Träffade mamma och pappa sen för att äta lunch ihop. Alltid trevligt att kunna äta lunch ihop. Sen jag kom hem från stan har jag inte gjort så mycket, vilat en liten stund och ska snart åka till Stokes som idag ska longeras. Dessutom ska jag på bio ikväll och vi ska se Halloween. Usch, kommer få sova med tända lampor i hela lägenheten.

Hoppas ni får en fin måndag!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas