emmylaursen!

Seg måndag

Idag har det varit en sån seg och långsam måndag. Jag åkte till Geof imorse, tog in och pysslade om honom samt bytte täcke. Det var alldeles för varmt för att ha de täckt han hade, så jag bytte till ett tunnare. Han, till skillnad från Stokes, är väldigt varm av sig och man måste vara noga så han inte blir för varm under täcket. Geof verkade inte direkt lida av att vila idag också. Jag passade på att byta till den nya nosgrimman och lägga i ordning mina täcken i sadelkammaren som hade hamnat lite här och där.

Vid lunch så passade jag på att tvätta två maskiner.. Så roligt. Under tiden hann jag äta och ut och gå på en promenad. Det var så fint ute och med alla färger på löven, trots att himlen var lite grå. När jag är ute och går tycker jag om att lyssna på någon podcast, helst P3 dokumentär. Har nog lyssnat på alla avsnitt snart. Podcasts där folk bara pratar om livet är inte alls intressant enligt mig. 

Jag skulle ta in hästarna till middag idag och när jag gick med första hästen till stallet fick Stokes och den andra hästen för sig något. De sprang, fram och tillbaka, bockade, sparkade bakut, gnäggade och var allmänt vilda. Tror att de var lite hungriga kanske? Stokes (som inte är rakad än) kom in svettig efter deras lilla springtur i hagen. Jag red ut en sväng i skogen och tog det lugnt efter gårdagens träning. 

Väl hemma så åkte mjukisbyxorna på och efter jag fått i mig lite mat blev jag så trött. Ögonen gick i kors ett tag alltså. Men nu ska jag nog krypa ner och kika på någon serie, sen är det en ny dag imorgon!

Eftersom for.me vägrar ladda upp bilder (hatar när de händer) så får ni en bild från en uteritt i eftermiddagssolen

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas