emmylaursen!

Tidigt födelsedagsfirande

Äntligen helg. Idag var det riktigt kallt, så jag fick till och med skrapa rutorna på bilen imorse. Geof var först ut idag och det var markarbete på schemat. Hoppade små kryss och bara arbetade honom i en lägre form, rund och mjuk bara. Inga speciella krav, utan bara komma igång lite försiktigt nu efter hans lilla viloperiod. Det blev dock lite stressigt hem sen, då jag och Emil skulle en vända till Borlänge och handla lite. Ovanligt lite folk ute för att vara fredagseftermiddag, tills vi kom på att man får lön nästa vecka.

Stokes var en enda lerinpackning idag när jag plockade in han från hagen. Helt otroligt alltså.. De ringde dock från Granngården idag och berättade att skären till klippmaskinen var klara, så snart ryker hans päls. Nu har han så mycket päls så han inte behöver något täcke, men snart åker de på. Förhoppningsvis har jag en lite renare häst då. Han och jag var ute på en liten promenad idag, så han fick sträcka på benen sedan gårdagens träning.

Kvällen avslutades sen på Blackstone och lite tidigt födelsedagsfirande för mig. Riktigt trevligt och god mat, men nu är det dags att sova. Blev riktigt trött efter all mat vi åt (matkoma) och imorgon ska vi upp till hästarna. Godnatt!

Får fortsätta med gamla bilder, eftersom de fortfarande inte går att ladda upp någonting... Blir så trött

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas