emmylaursen!

Kategori: Emmy vill ha

Wanties..

Såhär till jul så kikar man ju igenom lite vad man kanske önskar sig (haha grejer till hästen såklart) och här kommer några riktigt snygga grejer enligt mig!

Hoppschabrak, PS of Sweden, 699 kronor HÄR

Schabrak Monogram Raven Black Hopp

Fleecetäcke, Kingsland, 1199 kronor HÄR

KINGSLAND CLASSIC SHOW RUG NAVY

Vinterjacka, Kingsland, 2799 kronor HÄR

KINGSLAND CLASSIC DUNJACKA NAVY

Ridstövlar, Mountain Horse, 3795 kronor HÄR

Mountain Horse Sovereign

INSPO INREDNING

Vitt, klassiskt och enkelt. Det är mina tre ledord när det kommer till att inreda vår lägenhet. Ovan ser ni några av mina favoriter. En del från IKEA och en del från Mio. Postern kommer från Desenio!

"Billig" inköpslista

Usch, detta kommer bli så ofantligt dyrt har jag en känsla av. Ett par nya ridbyxor, om det blir Animo eller Caverilla Toscana är oklart. Animo är all-time favourites så vi får se om CT kan ha blivit nå bättre än sist jag provade ett par. Sen har vi en ny Samshield-hjälm. Det ska vara sammet och blingbling självklart. Frågan är bara om en Kask kanske skulle vara snyggt också? Men, Samshield är trogen och sitter som en smäck på huvudet så vi får se.

Ett par nya ridstövlar ska också inköpas. Alex boots, Parlanti eller Mountain Horse, det är frågan. Haha, jag har lite smått beslutsångest över det mesta just nu. Stokes sa att han ville ha en lång luva så det ska han få också. Jag ska köpa mig en Svea jacka lutar de mot och även nya strumpor. En såndär grej som man alltid köper nya av då de andra används så flitigt så de alltid blir hål i dom ;) Ett Beris eller Trust bett är något jag gärna skulle vilja köpa också, helst ett med tungfrihet. #dyrt 

Min käraste Samshield

Som ni kunde läsa igår så drog jag omkull med en unghäst och därför fick min hjälm sig en ordentlig smäll. Det blev även några repor på den, men den sitter trots allt där endast för att skydda mitt huvud. Om det nu är så mycket att skydda... ;) Skämt och sido, en bra hjälm är jätteviktigt och jag fick verkligen en påminnelse om det igår. Nu med VG1-märkningen så kommer hjälmarna bli ännu säkrare, vilket bara är bra.

Men, i och med att min fick sig en smäll igår så är den mer eller mindre förbrukad. Man brukar säga att en eller två smällar är det en hjälm klarar av innan den tappar säkerheten. Därför har jag börjat kolla på en ny Samshield redan nu som jag tänkte sätta klona i under GHS. Jag kommer att välja en Samshield då de sitter så himla bra på mitt huvud och varför ändra på ett vinnande koncept?

Nu är ju bara frågan, hur ska den se ut? Det finns ju i alla färger och olika kombinationer..

 

BOOTS

Eva har radat upp affärer, köpcentrum och allt möjligt som vi ska hinna med under den tiden jag är där. Ett köpcenter som vi ska stanna vid på väg hem från flygplatsen är BOOTS. Jag har varit inne på deras hemsida och kollat lite vad de har för något. Det jag märkte på en gång är att allting är ju så himla mycket billigare där, trots att de har pund. Alltså ett transparent puder från NYX kostar 8 £ vilket i dagens kurs blir ungefär 90 kr. Hemma på Kicks kostar det mellan 110-120 kr. Så ni kan ju räkna ut själva hur mycket jag kommer shoppa där.. ;) Allting är till betydligt billigare priser!

NYX, Transparent puder HÄR // Sleek, Contouring kit HÄR

Essie, nagellack HÄR // L'Oreal, mascara HÄR

Nya ridstövlar?

Jag känner att ett par bruna riktigt snygga ridstövlar lockar väldigt mycket nu, men ändå inte.. Haha så himla stora i-landsproblem så det finns inte. Men, då undrar jag; vilka göra bäst? Just nu tävlar jag i mina från Hööks då de inte skaver på sadeln som tyvärr mina Treadstone gör :( Det suger verkligen, då de är de som är skönast egentligen. För mig så ska en stövel göra så att man får blodstopp- typ. Alltså inte för luftigt och så, det gillar jag inte.. Har kikat in lite olika alternativ;

 Läderridstövel Arezzo Horsehead®