emmylaursen!

Kategori: Foto

Hjärtat stannade

Ja, denna fredagen var väl inte den mest effektiva om jag ska vara ärlig. Stokes fick vila, men imorgon tänkte jag rida igenom honom och förmodligen i ridhuset. Det hade varit roligt att småhoppa lite, väldigt lågt och bara rulla runt. När jag var påväg hem från Mariam så ringde min arbetsledare och alltså mitt hjärta stannade. Jag trodde verkligen att jag var påväg att få någon utskällning eller liknande, men istället undrade hon om jag kunde jobba 2 timmar imorgon. Tydligen så hade någon blivit sjuk så de ringde mig och lite extra pengar är ju aldrig fel? ;)

Så, imorgon ska jag ta en liten sovmorgon innan jag åker jag jobbar. Börjar klockan 11, har ju varit med om värre. Efter det blir det stallet och senare på kvällen ska jag och C gå på bio. Suicide squad ska vi kolla på och jag hoppas att hela filmen är lika bra som trailern!

Två bilder från när jag, Olivia och Eva gick på en två-timmars lång promenad

Händelserik torsdag

Vet inte vart jag ska börja med denna dagen.. I skolan så slutade jag vid tolv så jag och mamma åkte hem innan stallet. När vi skulle åka hemifrån så letade mamma först efter bilnycklarna, när hon hittade dom så gick vi ut och larmade bakom oss. Sen får hon panik och ber mig gå in innan larmet slås på, larma av och kolla kaffekokaren. Precis när jag öppnar dörren så hör jag signalen som låter när larmet går på, slänger igen dörren men hinner inte så larmet går på. Jag går in, larmar av och sen ringer det på hemtelefonen från larmcentralen. Han från larmcentralen bara "haha jaha, ja men då lägger vi detta bakom oss bara".

När jag kommer till stallet och tar in Stokes så fattas en sko, vänster bak.. Hoven var inte skadad och vi hittade skon även med vintersulan. Skon satt hårt fast i snön så man fick ta i för att få upp den. Jag longerade honom och kollade om han reagerade på något sätt men han var lika pigg och glad som vanligt. Hoven var inte varm heller och ikväll så kommer Mats att slå på den igen, tack god Gud. Jag som ska hoppträna på söndag vill gärna att hästen har alla skor ;)

Denna kvällen kommer gå åt till att träna in engelskan så jag inte står där som en idiot imorgon..

 

08:38

Mornin'. Jag hade så sjukt kul igårkväll hemma hos Mariam så tiden bara flög förbi. Tanken av att man skulle ha skrivit här fanns inte riktigt. Men herregud va bra det är att bara beställa en fet pizza med oxfilé, fläskfilé, bea, färska tomater och prata ut med en av sina närmsta vänner. Man inser verkligen svart på vitt hur bra man har det och vilken j*vla tur man har som tar dom runt en. Om ni bara visste en bråkdel om vad vi fyra varit med om.. ;)

Vi drog vidare senare på kvällen och jag kom hem runt 12. Kändes lite onödigt att vara ute längre om man ska upp till hästen 06.30 dagen efter. Äh, hade nog inte spelat så stor roll när jag kommit hem. Mindre än 8 eller 9 timmar så är jag ändå död, hehe ;) Jag ska försöka vila lite innan jag går upp och i eftermiddag blir det hoppträning. Avsluta lovet med träning, det kan nog inte bli så himla bättre? Imorgon är det måndag, skola och uppstart för projekt. 

För den delen så snöar det för fullt här också..